Fir de pescuit la spinning Jaxon SATORI

0

 

MADE IN JAPAN este sinonim cu calitatea absolută. Monofilamentul SATORI SPINNING reprezintă rezultatul colaborării dintre echipa Jaxon și specialiștii Japonezi, iar produsul final este un fir excepțional, fără compromisuri la calitate, cu un finisaj perfect și cu proprietăți mechanice incredibile.

Este cel mai bun fir Japonez disponibil pe piață destinat pescuitului cu năluci. Este obținut printr-o tehnologie unică de procesare a fibrelor artificiale: DMV. Satori Spinning se remarcă printr-o rezistență foarte bună la nod și are o triplă protecție împotriva abraziunii și a razelor ultraviolete.

Perfect rotund în secţiune, are un diametru constant pe toată lungimea sa. Nu are memorie, pentru a elimina inconvenientul răsucirii firului. Are o culoare gri transparent, invizibil în apă, și un indice de elongație foarte scăzut, permițând astfel un contact mult mai bun cu năluca, dar și un plus de sensibilitate la detectarea atacurilor ori a controlului peștelui în dril.

Parametrii operaţionali excelenţi ai firului garantează confortul şi satisfacţia pescuitului. Este oferit pe bobine de 150 m

Produsele Jaxon sunt importate si distribuite in Romania de firma Best For Fishing – tel 0265.214.111

ARTICOLE SIMILARE

0

0

NICIUN COMENTARIU

Adaugă Comentariu