Premiera la Targul Expo Aventuri: produse Trabucco aduse de Givadi

0

Printre premierele anuntate pentru editia de primavara 2011 a Targului Expo Aventuri la pescuit si vanatoare se anunta si produsele Trabucco importate in Romania de firma Givadi.

gama_de_produse_capture_exclusiv_la_expo_aventuri_la_pescuit_9cc0547.jpg

In perioada 31 Martie – 3 Aprilie, in cadrul Expo Aventuri, vizitatorii targului vor gasi la standul cu produse Trabucco o serie de noutati aduse in exclusivitate de Givadi, printre care:

- Gama de lansete RAPTURE-CAPTURE Blade pentru spinning. Cu lungimi de 1,98 – 2,13 m si actiuni de 3,5 – 31,5 g, lansetele sunt dintr-o bucata, proiectate pentru pescuitul cu jig, twistere si shaduri la stiuca, salau si black bass. Au mandrina Fuji si inele Fuji Alconite.

Lanseta spinning

- Firele CAPTURE DYNA-TEX SPIN, cu diametre 0,12 – 0,24 mm, rezistenta 18-40 lbs, pe role de 137 m. Noul Dyna-Tex Spinning galben este creat pentru diferite situatii, cand avem nevoie de control vizual al firului, cum ar fi pescuitul pe verticala la salau si biban. Extrem de rezistent la frecare datorita invelisului exterior. Numerele mari sunt excelente la pescuitul stiucii si a somnului.

fir textil pescuit rapitori

- CPT T-FORCE SPIN ZANDER CRYSTAL, 0,18 – 0,25 mm, pe role de 150 m. Este creat special pentru competitii, pentru cei mai pretentiosi pescari de salau. Culoarea particulara a acestui monofilament ofera o vizibilitate foarte buna pentru pescar, iar in apa devine perfect invizibil pentru prezentarea excelenta a momelii. Datorita elasticitatii reduse si lipsa memoriei, acesta semnalizeaza si cea mai subtila ,,muscatura’ a momelii.

- CPT S-FORCE SPIN HI-VIZ, 0,16 – 0,25 mm, pe role de 150 m. Noul monofilament de culoare galbena pentru spinning, cu o inalta vizibilitate, este proiectat pentru toate tehnicile de pescuit unde sensibilitatea trebuie combinata cu controlul vizual al firului. Excelenta rezistenta la frecare, perfect atunci cand pescuim intre obstacole submerse si agatatura. Performata in lansare, vizibilitate crescuta, rezistenta la nod, memorie zero, suprafata moale etc…


Nu uitati, toate aceste produse, impreuna cu alte noutati si exclusivitati din domeniul pescuitului vor fi disponibile la preturi foarte speciale numai la Targul Expo Aventuri la pescuit si vanatoare 2011, care va avea loc intre 31 martie – 3 aprilie in Piata Constitutiei, chiar in fata Casei Poporului.


NICIUN COMENTARIU

Adaugă Comentariu